Over Passiflora

Passie voor groen

Ik ben Corrie de Jonge. Ik heb niet lang hoeven nadenken over welke opleiding ik zou willen doen. De voorliefde voor groen is er met de paplepel in gegoten. In 2000 heb ik de opleiding Groenvoorziening afgerond. Hierna heb ik de opleiding Tuin- en landschapsinrichting gevolgd en in 2005 afgerond. Naast de praktische kennis en ervaring met tuinaanleg en de kennis van ontwerpen beschik ik over een grote kennis van planten.

Ik heb jaren gewerkt als ontwerper van de buitenruimte. In 2011 heb ik besloten me meer te richten op het ontwerpen van tuinen en heb ik Passiflora, passie voor tuinen opgericht. Met mijn passie voor tuinen wil ik je helpen je droomtuin te verwezenlijken. Rust, ruimte, evenwicht en sfeer zijn de kenmerken van mijn tuinontwerpen. Enthousiast en met liefde voor vormgeving en beplanting ga ik met jou en je wensen aan de slag.

Samen ontwerpen

Ik heb al veel tuinen mogen ontwerpen en aanleggen. Van een kleine voortuin tot een grote bostuin. Daarbij staat de klant en zijn wensen altijd centraal en heb ik mogen ervaren dat door samen te werken met de klant, het beste resultaat wordt gehaald.

Of je nu al een goed beeld hebt van wat je wilt of geen idee hebt wat je met de tuin aan moet, ik kan je helpen. Door mijn ruime ervaring weet ik de juiste vragen te stellen om samen tot het beste plan te komen.

contactgegevens

Zevenbladstraat 34
6841 KW Arnhem
026 - 3702580
info@passiflora-tuinen.nl

kennismaken?

Ik hoor graag welke vragen je hebt! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
meteen even bellen!