Bostuin

In een bosrijke omgeving ligt deze bostuin. Kenmerkend voor het bos is afwisseling in open en gesloten plekken en filtering van het licht. Dat is ook in deze tuin toegepast. Grote groepen Rhododendron en veel oude eikenbomen geven de bossfeer. In de voortuin liggen grote ovale vormen die het huis aankleden en zorgen voor verschillende paadjes door de voortuin. In de voortuin is een klein terras om daar ook van de zon te kunnen genieten. Een strook bosplanten met o.a. Varens, Siergras, Monnikskap dragen bij aan de bossfeer.

Het huis in Scandinavische stijl heeft aan de achterkant veel glas, wat een optimale beleving van de achtertuin geeft. Vlak achter het huis ligt een groot terras met eettafel en loungebank, ingebed in weelderige vaste plantenborders. Tussen de bloeiende vaste planten kun je hiervandaan de eekhoorns zien spelen in de bomen. Een vuurplek om een vuurtje te stoken maakt het buitenleven compleet. De bestrating is minimaal gelaten. Veel gazon zorgt voor de mogelijkheid van balspellen in de tuin. Door het bos is een avontuurlijk schorspad met bruggetje over de bloemenweide aangelegd. Langs het schorspad bloeien in het voorjaar verwilderingsbollen.

bekijk ook een van mijn andere projecten

ruimte in een kleine tuin

Misschien wel de grootste uitdaging, zo efficient mogelijk omgaan met ruimte, zodat alle wensen worden ingevuld
Lees verder
kleine tuin

veelzijdige tuin

Om alle gezinsleden te laten genieten in de tuin, is een veelzijdige tuin nodig.
Lees verder
gezins tuin

een moderne tuin

Modern wordt vaak geassocieerd met strak. En bij strak, denk je al snel aan mooie bestrating. Hoe je een strakke tuin creeert zonder de hele tuin te bestraten lees je hier
Lees verder
moderne leeftuin

hoe een tuin de werkprocessen kan optimaliseren

Een goed ingerichte tuin bied een enorm ondersteuning in de dagelijkse processen op een kantoor. De ontspannen omgeving van de tuin zorgt ervoor dat je weer opgeladen aan het werk kan
Lees verder
zakelijke tuin

schoolplein om te leren en te spelen

Het ideale schoolplein zorgt ervoor dat je lekker kan spelen en dat er voldoende aanbod is om allerlei verschillende dingen te leren.
Lees verder
schoolplein

contactgegevens

Zevenbladstraat 34
6841 KW Arnhem
026 - 3702580
info@passiflora-tuinen.nl

kennismaken?

Ik hoor graag welke vragen je hebt! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
meteen even bellen!