Kindvriendelijke tuin

De bestaande tuin was praktisch, maar niet de droomtuin van de bewoners. De vraag aan mij om een tuinontwerp van hun droomtuin te maken. Een plek om te ontspannen met speelruimte voor de kinderen. In het ontwerp zijn gebogen, ronde lijnen, geaccentueerd met Cortenstalen randen, opgenomen, een transparante wand met houten palen, de bestaande overkapping, een plek voor een trampoline en een gazon zodat de kinderen speelruimte hebben. Het is een tuin geworden met veel groen, maar ook ruimte voor een groot terras waar je kan eten met veel mensen, ruimte waar je kan ravotten op het gazon en kan springen op de trampoline. Onder de overkapping in de schaduw kun je uitrusten en genieten van een geplukte peer uit de perenboom.

De transparante palenrijen delen ongedwongen de ruimtes in. Zo ervaar je de verschillende ‘kamers’ van de tuin. De kamer met groot terras, de kamer met de trampoline, de kamer met de overkapping en de kamer met het gazon. De bestrating van oude gebakken waaltjes geeft een gemoedelijke sfeer aan de tuin.

bekijk ook een van mijn andere projecten

ruimte in een kleine tuin

Misschien wel de grootste uitdaging, zo efficient mogelijk omgaan met ruimte, zodat alle wensen worden ingevuld
Lees verder
kleine tuin

veelzijdige tuin

Om alle gezinsleden te laten genieten in de tuin, is een veelzijdige tuin nodig.
Lees verder
gezins tuin

een moderne tuin

Modern wordt vaak geassocieerd met strak. En bij strak, denk je al snel aan mooie bestrating. Hoe je een strakke tuin creeert zonder de hele tuin te bestraten lees je hier
Lees verder
moderne leeftuin

hoe een tuin de werkprocessen kan optimaliseren

Een goed ingerichte tuin bied een enorm ondersteuning in de dagelijkse processen op een kantoor. De ontspannen omgeving van de tuin zorgt ervoor dat je weer opgeladen aan het werk kan
Lees verder
zakelijke tuin

schoolplein om te leren en te spelen

Het ideale schoolplein zorgt ervoor dat je lekker kan spelen en dat er voldoende aanbod is om allerlei verschillende dingen te leren.
Lees verder
schoolplein

contactgegevens

Zevenbladstraat 34
6841 KW Arnhem
026 - 3702580
info@passiflora-tuinen.nl

kennismaken?

Ik hoor graag welke vragen je hebt! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
meteen even bellen!