Natuurlijke tuin

De aanleiding voor het tuinontwerp is de wens voor een schuur met overkapping om onder te kunnen zitten. De bestaande grote vijver in het midden van de tuin, de trampoline voor de kinderen en de grote walnootboom moesten behouden blijven en zijn ingebed in de tuin en een onderdeel van de tuin geworden. De beplanting is het hele jaar aantrekkelijk. In het voorjaar en de zomer bloeit er veel in de tuin., maar ook in het najaar staan er nog soorten in bloei. In de winter vormt zich op de uitgebloeide bloemen een laagje rijp of sneeuw, wat een prachtig beeld geeft. Vanuit de overkapping én vanuit het huis kijk je uit over borders. De pergola zorgt voor diepte in de tuin en zal helemaal begroeid worden. Een speels paadje van boomschors loopt langs de trampoline en zorgt voor een avontuurlijk pad voor de kinderen. In de voortuin is een solitaire boom geplaatst voor de aankleding van het huis. De boom bloeit in het voorjaar vol met witte bloemetjes. De beplanting bestaat uit bestaande struiken en planten aangevuld met onderhoudsvriendelijke beplanting in grote groepen.

We wilden in onze tuin graag een combinatie van leefruimte en veel groen. Corrie heeft ons met veel liefde en aandacht van A tot Z geholpen. Vanaf het duidelijke ontwerp en beplantingsplan tot en met de aanleg. Super om te zien hoe het resultaat nu uitpakt in alle seizoenen!
Maarten en Marleen

bekijk ook een van mijn andere projecten

ruimte in een kleine tuin

Misschien wel de grootste uitdaging, zo efficient mogelijk omgaan met ruimte, zodat alle wensen worden ingevuld
Lees verder
kleine tuin

veelzijdige tuin

Om alle gezinsleden te laten genieten in de tuin, is een veelzijdige tuin nodig.
Lees verder
gezins tuin

een moderne tuin

Modern wordt vaak geassocieerd met strak. En bij strak, denk je al snel aan mooie bestrating. Hoe je een strakke tuin creeert zonder de hele tuin te bestraten lees je hier
Lees verder
moderne leeftuin

hoe een tuin de werkprocessen kan optimaliseren

Een goed ingerichte tuin bied een enorm ondersteuning in de dagelijkse processen op een kantoor. De ontspannen omgeving van de tuin zorgt ervoor dat je weer opgeladen aan het werk kan
Lees verder
zakelijke tuin

schoolplein om te leren en te spelen

Het ideale schoolplein zorgt ervoor dat je lekker kan spelen en dat er voldoende aanbod is om allerlei verschillende dingen te leren.
Lees verder
schoolplein

contactgegevens

Zevenbladstraat 34
6841 KW Arnhem
026 - 3702580
info@passiflora-tuinen.nl

kennismaken?

Ik hoor graag welke vragen je hebt! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
meteen even bellen!